Bikewheels-handgespaakte-wielen-velgen

BikeWheels Carbon velgen

De steeds toenemende vraag naar carbon wielen heeft ons doen besluiten op zoek te gaan naar een goede producent van carbon velgen. Er is heel veel te koop in carbonland, veel daarvan is gewoon niet goed, of het wordt heeft geen constante kwaliteit. 


Wij zijn zeer verheugd een zeer goede fabrikant te hebben die de carbon velgen zeer nauwkeurig en onder goede condities fabriceert. Deze velgen brengen wij onder onze eigen naam op de markt. Geleverd in UD Matt of 3K finish en met keuze uit meerdere decals zodat u zelf uw wielset naar wens kunt samenstellen.

Deze velgen leveren wij zowel als volledige carbon clinchers voor velgremmen in 30 - 45 of 55 mm hoge velgen en in disc versie in 35, 38 en 50 mm hoogte als ook in tubular velgen voor de race en cyclocross. Tevens zijn deze velgen te verkrijgen voor de MTB in diverse breedtes waarvan wij standaard de 24 en 28 mm (interne breedte) op voorraad hebben, Deze velgen zijn asymmetrisch waardoor de wielen met een meer gelijkwaardigere spaakspanning kunnen worden opgebouwd.

Daarnaast hebben wij ook carbon uit Italiƫ welke wij gebruiken in de light wheelsets, dit carbon is van abslotute topkwaliteit en kan zich meten met de velgen van Enve.