Bikewheels-handgespaakte-wielen-velgen

BikeWheels Carbon velgen

De steeds toenemende vraag naar carbon wielen heeft ons doen besluiten op zoek te gaan naar een goede producent van carbon velgen. Er is heel veel te koop in carbonland, veel daarvan is gewoon niet goed, of het heeeft geen constante kwaliteit. 


Wij zijn zeer verheugd een zeer goede fabrikant te hebben die de carbon velgen zeer nauwkeurig en onder goede condities fabriceert. Deze velgen brengen wij onder onze eigen naam op de markt. Geleverd in UD Matt of 3K finish en met keuze uit meerdere decals zodat u zelf uw wielset naar wens kunt samenstellen.

Deze velgen leveren wij zowel voor de racefiets, MTB of cyclocross. De volledige carbon clinchers voor velgremmen hebben wij in de hoogte van 35 of 50 mm zowel voor velgremmen als ook in disc versie. De tubular velgen voor de cyclocross hebben wij in 30 en 45 mm hoogte.

De velgen voor de MTB hebben een of center boring van de spaakgaten en hebben wij standaard op voorraad met een interne breedte van 24 en 29 mm. Deze velgen zijn dus asymmetrisch waardoor de wielen met een meer gelijkwaardigere spaakspanning kunnen worden opgebouwd.

Daarnaast werken wij ook met carbon velgen die in Italië geproduceerd worden welke wij gebruiken in de light wheelsets, dit carbon is van abslotute topkwaliteit en kan zich meten met de velgen van Enve.